Dag 3 - hemresa

Det blev en tidig morgon, eller natt om man ville kalla det så. Larmet ringde klockan 3 och då var det bara att köra på direkt eftersom vi skulle bli upphämtade av vår taxi redan vid 3:20. Dock skulle vi blivit upphämtade 2:10 (inget vi valt själva) men de ringde igår så vi styrde om det och det var ju tur för jäklar vad trött man var! 

 

Mycket smidigt med den privata taxin så åker vi på något liknande så bokar vi nog samma typ/upplägg. Var lite nervös att de inte skulle komma i rätt tid imorse men de kom verkligen väl i tid ❤️

 

Vi kom fram till flygplatsen, Charles de Gaulle, klockan 4 och väl på plats så tog det ruggigt lång tid innan vi fick checka in. De satt på plats när vi kom men som sagt, det startade inte med en gång. 

 

Vi var i alla fall på rätt gate vid 4:50 och boardingen började klockan 5:45. Eftersom vi inte hade business på vägen hem så gick vi nästan på sist på grund av att det alltid blir kö ändå. Planet rullade ut till starten klockan 6:05 och påbörjad landning i Frankfurt blev 6:50. Även denna sträckan vilade jag och tittade inte ut, utan vilade mot J;s axel hela tiden ❤️

 

Det var mycket sämre väder och turbulens än när vi åkte till Paris! Vi landade 7:10 och denna gången blev det lite stressigare till gaten eftersom boarding var redan 7:40!

 

Vi hade bara 10 min på oss men vi kom precis lagom till boardingen och hann med flyget. 

 

Dock kunde vi inte lyfta enligt plan för det var någon check eftersom det saknades vissa väskor som skulle in i planet (inte handbagaget) så även om vi var på plats i tid så påbörjade vi inte lyftningen förrän 8:35! 8:40 drog vi igång på startbanan och det bullrade som bara den! Satt näst längst bak och J satt i mitten av planet. Tyvärr fick vi inga platser tillsammans denna gången men det är bara att gilla läget. 

 

Något jag är väldigt tacksam för är att huvudet klarade denna resan mycket bättre än när vi flög till Mallis förra året! Men det kan nog som sagt också höra ihop lite med käkarna, vad vet jag? Oavsett så är jag glad att det gick så mycket bättre! 

 

Vi påbörjade landningen runt 9:49 till Landvetter och var på svensk mark 10:02, ca 15 minuter senare än planerat men nu var vi ändå på marken så vad gör det? :) 

 

Vi lämnade Paris med regn och kom tillbaka till ett soligt Göteborg - perfekt att byta väderlekar med varandra. Det komiska var att vi lämnade Sverige med regn och kom till soligt Paris så detta har verkligen varit perfekt både vädermässigt och upplevelse! ❤️

 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Kommentera här: