8 månader

Wow! Tänk att det redan är 8 månader sedan vi flyttade till vår etta! 8 månader! Helt sjukt. Vi har både haft med och motgångar, precis som alla andra och lyckan av att ha han i mitt liv är enorm ❤️ Den betydelsen som han har är ofattbar och jag känner verkligen att det var ödet att träffa honom! 


Tänk om jag inte hade skickat in om sommarjobb till sommarland. 
Tänk om jag inte hade gått på intervjun på sommarland.
Tänk om jag hade tackat nej (som jag var SÅ när på att göra) till att jobba på sommarland.

Då hade jag inte fått träffa denna personen (och många andra så klart) ❤️
Den roligaste sommaren i mitt liv, sommaren-14!

Sedan att vi även har hållit ihop i 2 år det är också stort eftersom detta är mitt första och riktiga förhållande! 
Det går i vågor, som alla andra, men tacksamheten är mer eller mindre alltid där. 

Som sagt - redan sambos i 8 månader och snart flytt till större och bättre lägenhet kan nog inte bli så mycket bättre :) 
(Vet att jag skriver mycket om flytten men den är såååå efterlängtad!)

Irriterande!

Alltså hur irriterande är det inte? När man kan sova ut när vaknar man då? JO klockan 6:30!!! Tror att det mesta beror på att det blir förstort ljusintag från takfönstren! Solen skiner in och jag har inget som jag kan täcka för det med. Värdelöst! 

Vet ju någon, som med 99%, kommer somna en stund på dagen i alla fall...

Shopping

Trodde aldrig inredning och dylikt skulle vara något för mig men visst har jag fastnat lite i det träsket ändå :)
Idag efter att jag hade lämnat av bröderna bus, så åkte jag till Filsbäck för att spendera kvalitetstid med farmor och farfar. Tog med dem ut till Lidköpings centrum och besökte Cervera.
När jag tog studenten så fick jag presentkort där som jag inte har utnyttjat. Har inte riktigt haft plats för mer porslin och dylikt men nu fick jag passa på när det är flytt på ingång :)
Det smartaste köpet var helt klart "serveringsfatet" som bestod av hjärtan som du kan snurra runt. Perfekt när man äter tacos så slipper man sträcka sig över allt och alla! Då är det bara att snurra dit det man vill ha :)
Sedan blev det en karaff och knivslip :) Köpte även en skål men eftersom den blev så bra förpackad så tar jag inte upp den. Det är en djupare skål från swedish grace som jag samlar på.
Gjorde inte slut med presentkortet ändå så har lite tillgodo :)
 
Bilderna blev inte värdsroliga men är såååå trött eftersom morgonen var rätt krävande :) Får väl fota bättre när det väl ska användas :)