Dag 9 - HEMFÄRD!

Nu var det äntligen dags att få komma hem! Vi lämnade huset runt 10 och planet lyfte inte förrän runt 14:30 så det blev några timmar på flygplatsen men det gick väldigt fort faktiskt. Vi käkade på flygplatsen för att ingen skulle få blodsockerfall (en av få gånger som det inte har hänt) under resans gång. För övrigt var det redigt dyrt! Vi åt på burger king och en meny kunde kosta uppemot 10 euro, alltså ca 100 kr - GALET! 
Sedan som sagt var runt 14:30 var det dags för lyftet och det gick helt okej tyckte jag - jag kände ju av huvudet men det var inget emot hur det var när vi skulle landa. Tårarna gick inte att hålla tillbaka för trycket blev alldeles för mycket och intensivt så jag ville bara därifrån. Det har fortfarande inte släppt så jag hoppas jag sover riktigt gott inatt - vilket jag inte tvivlar en sekund på nu när vi äntligen är hemma i vår säng. Vi kom fram till lägenheten runt 20, åkte och handlade, hämtade mina nycklar och sedan gjorde J matlådor och jag packade upp resväskan och la in i tvättmaskinen så att den enkelt kan starta imorgon :) 

För att summera så blev det väl det jag misstänkte innan men de två sista dagarna blev i den stilen som jag ville så det var väl helt okej - man glömmer den inte i första taget i alla fall!❤️

Var sådär roligt att gå med byxor på sig i 24-25 grader. Var ruskigt varmt faktiskt :)
(null)

(null)

(null)

 

Dag 8 - sista dagen

Sista dagen innehöll egentid för min del. Var själv i huset med J som har legat och vilat hela dagen. Han blev bättre nu framåt kvällen så det var riktigt skönt. Annars har jag som sagt försökt få ut det sista av solandet och det var skönt när det inte var någon i närheten. De andra åkte ut på en tripp och de första kom hem runt 15 så det var perfekt. Sedan så spelade vi lite kort och jag började packa resväskan igen för imorgon är det äntligen dags att komma hem igen - till min älskade säng!

(null)

(null)

Dag 7 - ÄNTLIGEN!

Orkade aldrig skriva om gårdagen igår men vi kör på nu istället :)

Igår var ÄNTLIGEN en PERFEKT dag! Vi åkte till stranden i Alcudia någonstans och det var underbart. Varmt hav och fin strand. Det enda minus var att när man gick i luftfickor i vattnet så kom det fram en lukt - ungefär som världens hemskaste ägglukt. Är svår att förklara men när det var som värst så luktade det riktigt illa. Det var det enda minuset. Ja och att J nu håller på att bli sjuk. 

Barnen på två och tre år hade hosta, förkylning och feber innan resan började och nu har alltså J fått detta under gårdagen. Han har riktigt ont i halsen... så han gick och la sig redan vid 19:20 igår och jag tänkte då kan jag också gå upp (gick väl 19:40 men ändå) så jag äntligen kan få en ordentlig nattsömn eftersom man störst något otroligt av tupparna och hundarna på morgonen - runt 5 ungefär...

Men över lag så är jag jättenöjd över gårdagen och det har så jag hoppades att semestern skulle bli - fick till och med inget blodsockerfall vilket alltså innebar att jag fick i mig något i rätt tid och inga sura miner! Det är så semestern ska vara. Alla har väl varit buttra på de flesta känns det som när maten inte har kommit fram i tid. 

Nu ska jag se om jag kan somna om lite till och hopps på att J mår någorlunda bättre idag ❤️❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)