Tiden går undan

Tiden går ruggigt fort och man får lite dåligt samvete för att man inte uppdaterar hur läget är och så vidare... Men det händer saker hela tiden känns det som eftersom det går undan så in i norden.

Huvudpunkterna som har hänt sedan senaste är väl en del. Det har varit kalas för lillebror och i Tisdags var vi på Pinchos (Jag och J) med mormor och morfar. Har även börjat jobba klockan 6 istället för 7 och det är hur underbart som helst! Man har ju hela eftermiddagen på sig att göra saker på, även om man är rätt trött när man kommer hem!

Sedan igår var väl den största händelsen av dem alla nämligen urnsättning. Det är fortfarande väldigt svårt för mig att ta in att det verkligen har hänt. Känns mer som om han är borta på någon semester men att han snart kommer hem igen. Saknar haså in i nordens mycket. Alla kommentarer och ja, allt som har att göra med just den personen. Går som sagt inte en endaste dag utan att jag tänker på dig och hur mycket jag vill ha dig tillbaka.

Har i alla fall en liten liten filmsnutt på dig där jag fortfarande kan höra din röst och det är väl lite räddningen. Hade verkligen velat ha mer tid med dig men även om man hade fått det så hade den säkert inte räckt till ändå...

Vi kämpar vidare jag och J ♥♥

Det är IGÅNG!

Äntligen är SHL igång! Även om matchen inte blev som jag trodde eller ville så är det ändå skönt att det är igång :) bästa tiden på året :) 

Annars så städade jag en del igår + planterade nya blommor :) Jag själv är riktigt riktigt nöjd över resultatet.

Sedan fyllde yngsta lillebrodern år igår också! Helt sjukt att det går så ruggigt fort - bromsa tiden lite - tack! 

Idag ska jag äntligen få gå och se BILAR 3! Har längtat och längtat och nu blir det äntligen av :) 
Sen ska jag bara ta det lugnt (som jag har gjort hela helgen) eftersom att min UNDERBARA (läs med ironi i tonen) granne får för sig att börja renovera 6:30, både igår och idag... Blir så ruggigt förbannad och det är ingen respekt över huvudtaget!


Wow!

Alltså jösses vilken brakare jag åkte på. Idag är första dagen som jag faktiskt känner mig någorlunda pigg!! Har varit helt nedbäddad och bihålorna har varit fyllda till max. Har haft så ont överallt! Men nu får det vara bra med sjukdomar för ett tag tycker jag!