Fullt ös

Idag vaknade vi väldigt tidigt och sedan har det väl varit fullt ös från morgon fram tills nu ungefär. Vid 10 lämnade vi lägenheten och begav oss till Värsås, en bit utanför den staden. Där bor nämligen J,s kompis som precis har fått barn så då passade vi på när jag har blivit frisk (bara lite snuva kvar) och båda var lediga :) Var väl mest jag som ville åka och titta på bebisen än han men aja, båda var nöjda i alla fall. Vi stannade där till 14 och efter det åkte vi och inhandlade lite grejer. Bland annat prydnadskuddar till soffan. Har haft panik, speciellt de senaste dagarna då man har blivit mer och mer irriterad på det. Så nu har jag äntligen fått kuddar :) Sedan när vi hade handlat klart det vi skulle ha så åkte vi till J;s mamma och fixade hennes dusch. Direkt efter det åkte vi till pappa eftersom styvmamma fyller 41 idag. Blev mat och fika där innan vi handlade mat och åkte hem :) Var hemma vid 20 så det blev verkligen en heldag borta :)
 
 
 

Tillbaka

Nu klockan 10 är jag tillbaka till jobbet igen. Skönt att mjukstarta med en dag för imorgon och på onsdag är jag ledig igen eftersom jag jobbar helg :) Så jag hoppas verkligen att det går bra idag och att dagen går fort men det brukar den göra på måndagar då det oftast ringer som mest.

Rivstarta dagen

Ja här går det undan gentemot alla andra morgnar som jag och J vanligtvis har :) Runt 8 imorse så hörde jag tvn gå igång och det småpratades endel i bäddsoffan. Det var ju bara att öppna upp mina blå ögon och se vad denna dagen ska bjuda på :) Vi tog det ändå lugnt och satte på en film - Shreck 2 och sedan var det frukost. Rätt snabbt efter det kom frågan: " Kan vi få spela wii?" De fastnade väldigt för det igår kväll när vi spelade så det var bara en tidsfråga innan den frågan skulle komma :)
Medan de började spela så gjorde jag Silvikaka :) Som sagt så har vi rivstartat denna dagen. Ska väl även dammsuga idag också eftersom det blev lite spill igår + att det behövdes sedan innan men man är ju smart och väntar tills efter de har varit här :)