Instinkt äger!

Vad jag kan! Tänk att jag har haft detta på känn när det kom - jag äger! Har haft halsfluss många gånger tidigare och känner igen smärtan. Det är väl i sig inte så bra men ändå. Skönt att veta så snabbt var det är. Halsprov och stick i fingret sen färdigt! Blir inte bättre än så!
Nu ska jag bli frisk! :) ska även bli riktigt skönt att bli sitt vanliga jag igen och kunna äta mat! Magen kurrar men allt går inte ner. Kämpa kämpa :)

Sällskap på sovplanet

Eftersom jag vaknar så många gånger om nätterna är jag självklart trött på dagarna. Igår sov jag en del och även idag har jag skrapat ihop några timmar.
Inatt kunde jag sova 4 timmar i sträck innan jag vaknade första gången och då hade jag alvedon i kroppen. Resten var ett helvete att ta sig igenom. Vaknade nästan var och varannan timme. Trodde jag väckte J flera gånger men som tur var hade han inte vaknat något inatt :)
Idag har jag haft sällskap på sovplanet i alla fall. Muffins har legat vid mina fötter och sovit hon också.
Alltid trevlig med sällskap. Hoppas dock jag får med antibiotika idag från vårdcentralen för detta orkar jag inte med mer... Så galet tråkigt!
Första bilden ser det ut som om hon fräser mot mig men hon har precis vaknat och gäspat klart - klockren bild :)

Min pelare

Hur bra är inte J? Trots att jag är hängig och inte alls mår bra så stöttar och peppar han massvis. Frågar många gånger hur det går men också hård med maten. Jag antar att det är halsfluss som jag har och ni som har haft det vet vilket helvete det är. Äta något annat än flytande (om det ens går) är så pinande så det känns som flera flera knivar sticker i halsen. Men han säger åt mig att försöka, som igår tillexempel; ta något mer och ät innan vi lägger oss. Sagt och gjort så tvingade jag i mig en macka.
Nej han är underbar som ens är i min närhet när jag mår som jag mår för han hade lika gärna kunnat va hemma ❤️

Nu har jag fått skryta om honom och det är han värd!