Fundering

Jag tror att jag kan ha kommit på en sak. Nu när jag har varit, två gånger, hos bettfysiologen så har det öppnat upp sig lite. Jag tror faktiskt inte att när jag väl har tränat, att det beror till 100% av mina hjärnskakningar. Inte visste jag att käkarna kunde utlösa sån huvudvärk men det är just för att jag har tagit i när jag har gymmat och bitit ihop med tänderna för att just få till den extra kraften. 

Vet inte hur länge jag har tränat nu, sen jag gjorde ett nytt försök att komma igång, men jag tycker att det har gått över förväntan och det är mycket för att jag inte biter ihop med käken och tänderna! Visst, hjärnskakningarna kan spela en liten roll men inte alls så mycket som jag först trodde. Rätt galet ändå men jag är så glad att jag har fått chansen att träffa bettfysiologen för de har verkligen hjälpt mig enormt mycket! 
Tänk vad bra tänderna och käken är men oj vad problem de kan medföra om man inte tänker på det :) Älskar min kamera

Älskade kamera! Jag har verkligen hittat min favoritinställning på kameran! När objektet blir svart/mörkt och resten får ha kvar färgen. 
Bästa av allt är att det inte krävs någon redigering heller utan den blir bra ändå ❤️

(null)
(null)

Frisören

Efter många om och men med turer framåt och tillbaka om jag verkligen orkade åka och klippa mig idag så gjorde jag alltså det. 
Det behövdes eftersom ja inte hade klippt mig sedan innan resan till Mallis - alltså någon gång i oktober.
 
Är/blir så farcinerad hur hela håret känns så oerhört mjukt och lent efter att ha varit där. Allt de gör är ju att platta det innan! 

Aja nu är det inga stixiga toppar längre i alla fall så får vi se när jag klipper mig nästa gång. Har inte bestämt mig om jag vill färga håret ljust innan sommaren eller efter? Känns ju som om det kommer bli solblekt under sommaren och att det kan vara smartare att göra det på hösten? Har ju ändå ett grym silvershampoo och balsam så jag ska nog klara mig till hösten :)

(null)

Tröttast i Sverige men vad gör det?