Långhelg!

Nu efter ett väldans håll i gång sen jag kom hem runt 15 så tar jag äntligen långhelg! Helt slut är jag nu efter allt spring i trapporna med mera. 
Bestämde mig för att ha en städ- och tvätteftermiddag nu när jag var själv (alltid lättast för då är ingen ivägen eller blir störd) 
Började med att dammsuga och starta en tvättmaskin. Sen kom jag på att mobilen låg kvar i bilen så då gick jag ut och passade även på att fylla på spolarvätskan. 
När jag ändå var ute så tog jag en tripp för att se om tvättstugan var ledig mellan 14-18 och det var den. Eftersom att klockan började närma sig 16 redan då så fick jag skynda mig upp, ta med vittvätten + alla lakan i sängen (inkl madrasskyddet) och rusa ner för att sätta på två snabbtvättar. Dem gick på 30 minuter så jag plockade lite i lägenheten och sen gick det så fort så då behövde jag redan gå ner. Så höll jag på till 17:40, var inte många minuter som jag kunde slänga upp benen på soffbordet...

Aja nu är jag i alla fall ruggigt trött och ser mycket fram emot att gå till sängs nu när det mesta är nytvättat och rent ❤️

(null)