Dag 1 - Resan!

 Larmet ringde klockan 2:20 på natten och då var det bara att stiga upp. Det var ingen stress eller så vilket var skönt ❤️

Sedan var det bara att sätta sig i bilen och bege oss ned till Landvetter! Tog faktiskt och körde Falköping/Ulricehamn/Borås och den vägen var mycket roligare att köra än den vanliga Göteborgsvägen. 


Det bästa av allt var att det inte var några kameror! Det flöt på bra ända fram till slutet av Ulricehamn. Där och då öppnade himmelen verkligen upp sig och det bara vräkte ner! Såg inte mycket alls men som tur var så var det ingen trafik (bara någon bil eller två) vilket var skönt. 


Allt flöt på bra på Landvetter också när vi kom fram. Jag blev som vanligt kontrollerad i tullen där de typ topsade mig på händer och midja... samma visa varje gång... men utöver det så hände inget annat. 


Väntan gick också bra innan vi skulle gå ombord.

Sen kom det BÄSTA av ALLT! Vi fick sitta längst fram på planet med bra benutrymme samt BUSINESS CLASS! Vilken jäkla service alltså! Underbara säten och man blev verkligen behandlad som en kunglighet, Wow!


Starten gick vid 6:40 och var så mycket bättre än när vi åkte till Mallis vilket innebar att huvudet klarade sig bra :) vi påbörjade landningen till Frankfurt runt 7:45 och var på marken klockan 8:10. Då hade vi en timme och 15 minuter på på oss tills planet till Paris skulle lyfta. 

Jag hade fått en varning från personer som tidigare har varit där i min närhet, att det var tight med tid för att den är så stor men det gick hur bra som helst. Vi kunde till och med sätta oss ner och bara vänta :) 


Vi påbörjade lyftningen till Paris 9:30 och var framme i Paris 10:30. Landningen i Paris gick mycket bättre med huvudet än landningen i Frankfurt. Det var nog för att jag hade somnat/vilat hela vägen från Frankfurt till Paris :) 


Väskan gick oerhört fort att få också vilket gjorde att vi kom iväg mycket snabbare. Jag hade fixat en privatchaufför som kom och hämtade oss och det var mycket smidigt! Vi var redan på hotellet klockan 11:40. 


Något som vi båda tycker är oerhört dåligt här är att varenda människa pratar franska! En lapp som vi skulle fylla i på hotellet var enbart på franska och inte engelska! När man är en sådan stor attraktion från HELA VÄRLDEN varför använder man inte engelskan då för?


Jag kommer skriva en separat del för vår disneyupplevelse samt resterande av dagen för annars blir detta för långt :)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera här: