Ute på vift

Angående gårdagen så skulle jag skriva några rader idag eftersom det blev så sent :)
Det var en lyckad dag igår, lunch hos mormor och morfar. Sedan åkte vi och besiktigade J;s bil eftersom den inte gick igenom första vändan. Nu, denna gången, var det bara in-ut och sedan var den godkänd för en sväng till :)
Efter det åkte vi hem och laddade inför det som skulle komma - matchen mellan Frölunda och Luleå i Skandinavium.
Runt 16:15 rullade bilen och det var bra stämning dit, det gick väldigt fort men det var för att vi alltid hade något att prata om. Gick såpass fort att jag glömde säga till morfar när han skulle svänga av så vi fick ta en liten tripp runt Göteborg. Dock hade vi riktigt bra med marginal så det var lugnt :)
Sedan tickade allt på fram tills periodpausen mellan första och andra perioden. Då sträckte vi lite på benen på varsitt håll och morfar, jag och J var på plats när vi skulle men mormor yrade runt någon annanstans :) Period nummer två startade och då får publiken som inte hunnit sätta sig tillrätta vänta tills det blir avblåsning någon gång på grund av säkerhetsskäl. Blev avblåsning efter kanske 2 spelade minuter och då kom första svärmen med publik åter och vi tittade och tittade men ingen mormor på plats. Det tog till ungefär 7-10 minuter innan vi såg henne trippa upp till en helt annan sektion :) Vi försökte få all ögonkontakt vi kunde men det gick inte alls och som vi fick skratta. Hon hittade nämligen två andra som hon kunde sitta med och det gjorde hon hela perioden ut. Vi har nog inte skrattat så mycket på länge :)
Sedan berättade hon om sin lilla tripp som hon gjorde och vi fortsatte bara att skratta åt det som hade skett :D

Matchen då slutade med klar 4-0 vinst för Frölunda och jag fick köra nöjd och glad hem. En dag som innehöll allt vill säga :)

Kommentera här: